Viša jezična škola

Program više jezične škole usmjeren je na pripremu polaznika za sveučilišni studij i profesionalne zahtjeve budućeg radnog mjesta. Uključuje vrlo napredan program koji obuhvaća poslovni engleski, osnove prezentacijskih i komunikacijskih vještina, stilove i strategije izražavanja.

Uz to, program vodi k stjecanju visoke razine znanja koja omogućava dvostruku korist. Prva je mogućnost stjecanja javne isprave - svjedodžbe o znanju stranog jezika uz mogućnost upisa u radnu knjižicu. Uz to program temeljito priprema polaznike za polaganje ispita koji provodi British Council u Zagrebu za stjecanje prestižnih Cambridge diploma kojima se dokazuje napredno znanje engleskog jezika. Koristimo ih kao najvažniji način vanjskog vrednovanja stečenih jezičnih kompetencija naših polaznika.

Najveći broj polaznika Cambridge programa pohađa našu školu od malih nogu. Stjecanje jedne od ovih diploma je kruna desetljeća zajedničkog rada i povod za svečano obilježavanje zajedničkog uspjeha polaznika, roditelja i nastavnika škole.

Linguapax je dugogodišnji PARTNER British Councila u pripremi polaznika za polaganje Cambridge ESOL ispita. Polaznike pripremamo za polaganje ispita tri najviše razine Cambridge izvrsnosti – FCE, CAE i CPE. Kvaliteta stranog jezika u svim jezičnim vještinama na potrebnoj je razini za studij engleskog jezika ili sveučilišni studij bilo kojeg smjera na engleskom jeziku.

Kompetencije

Jezična znanja i vještine stečene polaganjem B2 ili više razine iznimno su visoke. Za ilustraciju, potrebna razina znanja engleskog jezika za polaganje državne mature za jezičnu gimnaziju je B2, a to je najčešće tražena razina na poslovima više razine složenosti na kojima je korištenje stranog jezika neophodno. Većina naših polaznika postiže ovu razinu u prvom ili drugom razredu srednje škole, pa i ranije.

Polaznici Cambridge programa najčešće su i uspješni studenti, naviknuti na akademski rad i uporni u postizanju postavljenih ciljeva. U pravilu uspijevaju upisati studij za koji se odluče, i ne odustaju od njih. 

 

 
 

Prijava

Prijavite se svojim računom

Korisničko ime
Lozinka
Zapamti me