O školi

2

ŠEST UČIONICA

Učionice su dizajnirane za ugodan rad polaznika, klimatizirane i zaštićene od vanjskih izvora buke. Svaka učionica opremljena je prezentacijskim računalom s projektorom, internet vezom, surround ozvučenjem i nastavnim pomagalima.

2

NASTAVNICI

Nastavnici su specijalizirani za pojedine programe, dobne skupine i stupnjeve. Obučeni su za primjenu odgovarajućih strategija poučavanja i motivacijskih tehnika. Cijela zbornica rutinski se koristi prednostima računalnih tehnologija u pripremi i izvedbi nastave.

2

ULAGANJE U NOVE TEHNOLOGIJE

Četiri učionice dodatno su opremljene računalima za polaznike na kojima se uz komercijalne aplikacije koriste naša vlastita rješenja za uvježbavanje jezičnih struktura, gramatike i pisanja. Tri učionice imaju interaktivne ploče.

2

COMPUTER LAB

Jedna od učionica opremljena je s 15 računala za jezičnu i informatičku nastavu. Ova je učionica omiljena i među nastavnicima i među polaznicima, a subotom popodne se ovdje zna održati i poneki LAN party.

2

LINGUAPAX KNJIŽNICA

Školska knjižnica nudi preko tisuću popularnih naslova na engleskom, njemačkom, talijanskom i francuskom jeziku. Riječ je o lektiri prilagođenoj različitim razinama znanja, i polaznicima je čitanje jedna od obaveza tijekom školske godine, a uz to i dio usmenog ispita.

 
 

Prijava

Prijavite se svojim računom

Korisničko ime
Lozinka
Zapamti me