2

 

Rano učenje

1


S ponosom predstavljamo naš najuspješniji program - rano učenje stranog jezika. Ovdje donosimo ono najvažnije što mora znati svaki roditelj koji nam povjeri svoje dijete s ciljem stjecanja STVARNOG znanja stranog jezika: 


  1. RANO UČENJE  = najbolje učenje. Vaše dijete je u pravoj dobi za učenje jezika u organiziranoj nastavi već od šeste godine života, kada ga možete upisati u naše jezične igraonice pri dječjem vrtiću ili izvanškolski nastavni program, ako je organiziran pri matičnoj školi. Igra je temelj na kojemu gradimo djetetov doživljaj učenja engleskog jezika kao pozitivno i nezaboravno iskustvo i u tome dobre škole stranih jezika imaju nenadmašno iskustvo i metode. U kasnijem će školovanju dijete bez napora biti superiorno u svome razredu, no za to s učenjem treba početi pravovremeno, a najkasnije u drugom razredu osnovne škole.

2. OSNOVNA JEZIČNA ŠKOLA počinje s osam godina jer djeca tek tada vladaju čitanjem i pisanjem na materinjem jeziku. Traje četiri godine, a već u petom razredu osnovne škole mališani stječu jezičnu samostalnost u govoru, čitanju i pisanju.

3. CILJ NASTAVE. Upis djeteta u školu stranih jezika samo zbog popravljanja loših ocjena u redovnoj školi i nije baš neki cilj. Zajednički krajnji cilj roditelja i nastavnika mora biti stjecanje uvjerljivog i impresivnog znanja stranog jezika. Ocjene u školi pri tome su koristan pokazatelj napredovanja, ali ništa više od toga - tome bi, uostalom, ocjene i trebale služiti. Naši će polaznici s vremenom sigurno popraviti slabije ocjene, ali ne baš preko noći: značajne promjene nastaju nakon jedne ili dvije godine.

4. PROGRAMI. Naši programi učenja prate djetetov emotivni i intelektualni razvoj. Ne ravnaju se prema školskim programima i od njih se značajno razlikuju. Izrađeni su s velikom pažnjom uz primjenu kombinacije najvažnijih znanstvenih spoznaja o razvoju čovjekova uma i načinima učenja u različitim fazama odrastanja te ispitivanja njihove učinkovitosti u praksi. Usavršavanjem kroz dugogodišnju izvedbu u našim učionicama postigli smo iznimno visoke ishode učenja za gotovo svu upisanu djecu. Preko 90 % svih polaznika nakon četiri godine ovlada stranim jezikom. Naš program će isprva izgledati puno lakši od zahtjeva koji se postavljaju u školi. Vremenom će se situacija okrenuti i naši će polaznici  nakon ovladavanja osnovama učiti strani jezik znatno više razine složenosti.

5.UJEDNAČEN NASTAVNI STANDARD   Kvaliteta naših nastavnika je ujednačeno visoka, njihov rad i rezultati se redovito prate a škola potiče njihov profesionalni razvoj. Prema našim godišnjim statistikama, svi postižu natprosječne rezultate na koje smo ponosni.

6.JAMSTVO REZULTATA. Naša škola jedinstvena je po tome što jamči rezultat. Preduvjeti za to su da dijete redovito pohađa nastavu i piše zadaće i u tome ćemo možda trebati vašu suradnju.

Linguapax stručno osigurava i kontrolira uvjete potrebne za uspjeh učenja: pažljiva klasifikacija polaznika, grupe optimalne veličine, provjereni programi, kvalitetni predavači, motivacijski mehanizam i sustav stalnog praćenja napredovanja svakog polaznika.

 
 

Prijava

Prijavite se svojim računom

Korisničko ime
Lozinka
Zapamti me